Bilder

I spåren av Alice och Elli
DEL I

 <<   Till dagen-index   >>

Så sitter man här igen - i bastun i Halland. :o) Men knappast förvisad, nej i stället är det inledningen på en alldeles särskilt rolig vecka ihop med hovawarten Alice, leonbergern Elli och så Sally, den precis som Troja extra fina hunden af Flera Raser!

På vägen ner regnade det massor och vädergubbarna hotade med att så skulle det förbli. Men icke då - redan på tidiga kvällen klarnade det upp och vi kunde kliva upp bakom hallandslängan och beundra den fina utsikten över det för Halland så typiska böljande landskapet.

Ätran syns i diset åt vänster, just härnedanför vidgar den sig till till att bli som en sjö, med öar och allt.

Grannbonden är en trevlig en som gärna upplåter sina marker till hundarnas spårövningar.

Hallandslängan herself.

För Embla är precis allt spännande och så ser man ju så långt!

Den första morgonturen ner till Ätran på söndagen. Det är så knepigt det där att fånga alla på bild samtidigt. Här är i alla fall Alice till vänster och Sally och Troja utgör La Maffia i mitten medan Embla håller ställningarna till höger.

Troja är svårast att hålla på plats. "Godiset finns ju i din ficka, Mona-Stina - då kan jag väl inte sitta flera meter bort heller!"

Alice visar sina vattenkonster. Hon njöt i fulla drag av att vara nummer 1 på hemmaplan. Hade leonbergern Elli varit med skulle priset tillfallit henne, så Alice var omåttligt nöjd över att kunna imponera på ett par tröga upplänningar.

Kom inte här och säg nåt om blandrashundar! Finrashundar heter det - det är nog både Sally och Troja bevis på.

Fortsättning följer så klart! I morgon bland annat om: körsbärshundgodis, Falkenbergspromenad och kattskrällen. :o)

 <<   Till dagen-index   >>