Bilder

Morrisbesök

 <<   Till dagen-index   >>

Maria, Micke och Morris kom på söndagsbesök idag. Morris har ont i ena bakbenet och fick inte rasa runt med Embla som han brukar. I stället åkte vi på en liten turisttur i Schnauzerstugans närhet. Första stoppet blev vid jättetallen några kilometer bort. Notera Trojas koll på Micke - hon dyrkar honom! :o)

Tallen är fet som en ek - rätt ovanligt idag.

Nästa stopp blev vid Harvikadammen. Där är mycket vackert. Men att få tre hundar att posera på bänken här var stört omöjligt. Och Troja ser fortfarade bara Micke (som står utanför fotot, liksom...)!

Embla var väldigt exalterad och racade runt som en toka.

Vid Dannemora gruvor blev det bara en bild här med de tre i bilskuffen. Kamerabatteriet var nära slutet och Maria och Mickes kamera hade gett upp redan efter första fotot. Men kikade ner i Storrymningens stora gruvhål gjorde vi i alla fall. Förresten kan man åka ner där och äta middag inne i ett av gruvans hålrum. Om man vill.

Järnmalmen som togs upp ur dagbrotten i Dannemora förädlades till stångjärn här i Österbybruk. Detta är Herrgården i vars park jag ofta höll till med skolklassen jag hade när jag jobbade här.

Troja hängde med bra, fast rätt surt så småningom. Var är matsäcken, Va? Va? Va?

Lugn bara lugn. Här är den Troja!

Morris är ingen tiggarhund. Det fanns annat intressant att beskåda under fikat. Andra hundar till exempel.

Trots senhöst var det vackert där i parken, med utsikt både över herrgård och herrgårdsdamm.

Om man tittar åt andra hållet vill säga... :o)

 <<   Till dagen-index   >>