Bilder

EFIT 13 december 2005
Lucia

Tillbaka

Klockan 4.30: Dagens första promenad. Ca 25 steg lång - det brukar räcka, tycker hundar och matte :o)

Klockan 7: Tänder värmeljusen i lyktorna som hänger i trädet vid Ladugården på Spånga.

Klockan 8: Eleverna gör helrent hos kaniner och marsvin.

Klockan 9: Vår nya iller Timmon förevigas.

Klockan 10.30: Eleverna ska ha lunch medan vi har djurhusmöte. Efteråt har vi lunchrast och då ska eleverna jobba med egna uppgifter. En av de lättsammare blir att juldekorera i Ladan.

10.45: Trots att mötet strax skall börja rusar vi ner till pizzerian och slänger i oss varsin pizza - man är så väldigt hungrig efter att ha varit igång sedan klockan sju...

11.30: Mötet pågår - en massa punkter ska gås igenom som vanligt.

Klockan 12: Bra terapi för att inte somna är att ha något att plocka med...

Klockan 13.30: Lite lussefika i Ladan som blivit så fint pyntad när vi var borta - härliga elever! Hedersgäst är kaninen Gulliver.

Klockan 14.15: Loke, Annas hund, blir överlycklig över att hitta en snöfläck som glömt att smälta bort!

Klockan 15: Gulfotade skogsköldpaddan Greger har varit hos veterinären och surar nu så mycket att han inte tänker äta sin tisdagsportion kött.

Klockan 15.30: Jag slutar en halvtimme tidigare idag och lämnar förnöjt de andra som får jobba en stund till. Här skrivs stalljournaler för Ladan-djuren.

Klockan 17: Stannar vid Gränby i Uppsala för att handla spolarvätska. Julgranskommersen är i full gång. Embla får röja ordentligt i hagarna runt köpcentret och träna lydnad på en gräsplan längre ner.

Klockan 19: Ivriga katter har väntat på maten och har inte ens tålamod att den egna skålen fylls på. Detta får bli sista bilden. Det blev naturligtvis en hundrastningstur till före läggdags, men då kan man snällt rulla upp till bild 1 igen :o)

Något luciatåg blev det inte om inte mattes pannlampa räknas som ljuskrona och peppar&salt-schnauzer som tärna med silver i hår och så liten rödpäls som tomtegumma allra sist... :o)

Tillbaka