RUNT SCHNAUZERSTUGAN III


SEPTEMBER 2007

Dagboksarkiv 2007


Sista september | 2007-09-30 |

Sista dagen i september och vädret kunde inte vara ljuvligare. Strålande sol, vackra höstfärger och klarblå himmel och lika gnistrande blått vatten. Kaspar får illustrera livsnjutaren här.

Fast hur har han det ställt med öronen egentligen? Är han måhända enörad...

... eller kan det vara så illa att han har begåvats med tre öron? Stackars Kaspar ;o)


Höstsommar | 2007-09-15 |

I förra dagboksuppdateringen fick jag till en rullrad även i nederkant och istället för att bråka och leta efter felet, så tog jag helt enkelt bort allt och börjar med en ny.

Här är vi vid Lafssjön en eftermiddag efter jobbet. Denna sjö besöker jag sällan, eftersom det oftare är folk här än vid mina andra sjöar. Men denna soliga eftermiddag var det tomt.

Ankan badar sig till en urinvägsinfektion, skulle det senare visa sig. Hon har lätt att drabbas av det när hon löper, verkar det som.

Nåja, det hela kurerades lätt med c-vitamin och har inte påverkat humöret det minsta. En gladanka är alltid en gladanka.

Posering på sten, var det meningen. Tja....

Embla vet hur man gör i alla fall!

Ett djupt och varmt ljus det var denna seneftermiddag.

Ankan talar noga om för traktens hanhundar att hon finns.

Men bästa hundvännen duger rätt gott också.

Sådär. Ett inlägg i september i alla fall. Får se om det blir något mer. Jag har en envis förkylning eller något som ger huvudvärk och även nackont, så sitta vid datorn är inte särskilt muntert. Kanhända jag får undersöka om boven kan vara fästingburen, för som årets fästingsommar varit, har jag aldrig varit med om förr. Efter varje tur ute, plockar jag mellan 15 till 30 och ibland ännu fler av odjuren av Ankan, även om de allra flesta inte sitter fast. Scalibor har inte hjälpt alls och i morgon blir det apoteksbesök för att försöka något annat. Embla är inte lika drabbad, utan det är den ljusa pälsen hos Ankan som drar till sig alla de krälande krypen.