Bilder

Besök från Bolmsö
29 december 2006

 <<   Till dagen-index   >>

En sån fin dag det blev! Besök ända från Småland, av ankbror Attis husse och matte. Ingen Attis i egen hovawartig person dock - tyvärr. Men nästa gång kanske även han kommer med. Ankan, inte minst, skulle bli så glad då. De passar som hand i handske, de två syskonen till den Oömma Modern Alice i Halland.

Foto: Tapio Lindh.

För att jag inte skulle bli ledsen för den sakens skull, så kom de så överlastade med presenter att de själva knappt syntes, Tapio och Marita. Som om det hade behövts - så kärt besök som det var! :o)

Foto: Tapio Lindh.

Jag fick blommor - en massa! Nya blinkhalsband till hundarna - mycket bättre än de gamla och med kardborreband istället för knäppe, så jag inte behöver vara orolig att de fastnar nånstans i vintermörka skogen. Leksaker... ja hundarna fick väl dem då... - roliga saker med trossar på, som redan ser väldigt begagnade ut... :o)

Foto: Tapio Lindh.

De här underbara bilderna på mina fyrfotingar räknar jag också som present.

Foto: Tapio Lindh.

Jag fick också mitt trådlösa modem, som inte kommit i förra vevan, när Tapio och Mona-Stina var här i november. En låda mindre på datorbordet - så skönt så!

Foto: Tapio Lindh.

Embla och Ankan tyckte att det var väldigt skojigt med allt, dom också och visade upp sina solsidor på bästa sätt.

Både ute och inne........ även om de faktiskt inte höll på så här särskilt mycket inomhus. Den usla bilden har jag tagit och det med en extern blixt som jag har fått låna av Tapio till min kamera, som ju inte har inbyggd sådan. Som synes måste jag öva lite med den! :o)

Nån som är är glad över sin present.

Liksom Embla över sin.

Men dagen var spännande, intensiv och lång för en liten ankuschling.

Hahaha, det var så roligt att ni var här - kom snart tillbaka! :o)

 <<   Till dagen-index   >>