Bilder

Öh, lördag

 <<   Till dagen-index   >>

Den förpurkade skäggfjantans matte har för första gången i sitt liv drabbats av magsjuka. Inte så där som man minsann hört att andra kan drabbas; de som nära nog får bo på golvet i badrummet. Njä, mer som sjösjuka på färjan till Puttgarden... och igår liksom idag blev det lite bättre frampå eftermiddagen. Solig förmiddag hade bytts till mulet dis när vi gick i Jällaskogen.

För att slippa gå så väldigt långt eller hitta på en massa roligheter med glad schnauzer - var inte så motiverad idag... - lekte jag upp Embla lite med den nya tennisrullen.

Rullen skickades sen upprepade gånger nerför backen här, mycket brantare än vad bilden visar. De första gångerna hämtades den i fyrsprång, här börjar Embla bli rätt trött!

Troja hittade en grävlingsutgrävd myrstack och så var hon också nöjd. Embla tycker sånt är rätt tråkigt. Istället...

... kontrollerade hon mycket noggrant den här granen - antingen hade där varit en ekorre alldeles nyss eller så hade det varit preparerat med godis.

Hemma fick hundarna ett varsitt tuggben. Som vanligt konkurrerar de först om samma och här har just Troja stulit en bit av det Embla tuggat upp så där smaskigt lagom. Att Troja är lite ängslig över sin fräcka kupp framgår kanske av bilden :o)

Sjösjukedagen igår blev det skogsutflykt i hemmaskogen. Vi såg en fin lospårslöpa och vädret var som synes nästan vårlikt. I morgon ska det visst bli snö igen och redan ikväll oväder över södra Sverige - det RÄCKER nu!

 <<   Till dagen-index   >>