Bilder

Stora Stockholm 2005

 <<   Till dagen-index   >>

Nu kan man ju tro att eftersom jag väljer att sätta bilderna här - under Dagen Idag - att jag på något sätt dokumenterat dagens rundtramp på Mässan. Det har jag inte - men ville ändå spara ett par av bilderna på ett mer permanent sätt än vad som sker i bloggen.

Det här är Argentas Wakanda, Candy till vardags, som hör hemma på Elestorps kennel. Otroligt söt och trevlig schnauzertik på just året. Det var så roligt att se henne i verkligheten efter att bara ha läst om alla hennes framgångar på Elestorps hemsida. Idag vann hon inte, men finast var hon ändå.

Och detta är hennes pappa. Amerikansk, kanadensisk, svensk, finsk och estländsk champion: Ch Centara Outback Jack. Han har varit på avelslån i Sverige en tid och återvänder till USA i morgon. Han vann inte heller idag.

Den första jag träffade på när jag klev in i mässhallen var Mikaela Eldh, trea från Spånga, och hennes springer spaniel som tävlade i lydnadstvåan. Jag såg platsliggningen som gick utmärkt trots att en hund reste sig och pep ut ur ringen. Här är de utanför ringen och väntar på sin tur. Hur det gick vet jag inte än - hoppas det gick jättebra! :o)

Vid schnauzerringen, när jag stod med Morris-Maria och Elestorps så blev jag minsann igenkänd som Emblas hemsidematte - det var roligt!

Jag ville titta på två raser idag: schnauzer P&S och hovawart. En sån tur hade jag att de var i ringarna bredvid varandra - jag behövde bara vrida på huvudet. :o) Rasmontern med hoffar hade en jättefin svart "Alice" och blond hoffe och utanför stod en svart med tecken. Fast jag vågade inte prata med dem något, det är så ...blygt...

Till somliga med ett gyllene lejon vid namn Elli kan jag också säga att där fanns många vackra leonbergers, men ingen, absolut ingen, så vacker som Elli själv.

Naturligtvis har jag handlat en del. Klickers av olika slag - förstås, kan inte låta bli dem... och en nyckelring till jobbknippan så alla vet att det är jag som glömt mina nycklar jämt och överallt. Torkad lunga, äntligen fick jag tag på sån. Min påse från Falkenberg är slut för längesen och i Uppsalas hundaffärer finns den inte. Jag köpte en påse med 25 stora bitar så nu luktar det sååå gott härhemma... :o( En vetbed slank också med plus en massa gratisgodis, förstås.

Detta blev dagens storköp - ett rundsytt koppel+halsband från Sabro. Det kostade... hm... ettusentio riksdaler. Gjorde det. Och jag ångrar mig INTE. Det är nämligen den bästa och vackraste schnauzern av alla - Embla herself - som ska bära det.

Embla. EMBLA!

 <<   Till dagen-index   >>